.:::iRNaMaNiK:::.

By: irna manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Friday, 2-Apr-2010 01:35 Email | Share | | Bookmark
KELAS SULAMAN MANIK

 
 
Ini adalah contoh sulaman yang akan aku ajar untuk kelasku nanti.. Ye la nanti ada yang tertanya-tanya pulak blajar sulam yang macam mane kan... Tapi gambar ni adalah yang sebahagian daripada apa yang akan aku ajar nanti dalam kelas.. Kalu nak view untuk semua, jom la join my class!


Close up bunga baby daisy...



Ni sebahagian saje tau... Nak tengok dan blajar semua sulaman ni, join la da class..


Friday, 2-Apr-2010 00:56 Email | Share | | Bookmark
BAJU BERTUNANG

 
 
 
Ni la baju bertunang spupu aku, Syakila... Majlis pertunangan telah berlangsung pada bulan 3 yang lepas.. Semua orang cakap cantik.. hehehe kembang aku..



Tema orange...




Ni bahagian tangan.. Tangan ni Ila buat bentuk kaf yang lebar..
So aku keluarkanlah idea sulam aku macam ni...


Close up lagi...


Friday, 26-Mar-2010 08:31 Email | Share | | Bookmark
~ Kelas Sulaman Manik & Labuci Sesi 1/2010 ~ ( 10 April 2010 )

PERHATIAN!!!

Salam sejahtera kepada para pengungjung Irnamanik Fotopages yang berminat untuk menyertai kelas Sulaman Manik dan Labuci, sila hubungi saya di +60132499423 @ ainna_irna@yahoo.com.my untuk pendaftaran pada sessi yang dijadualkan seperti yang tertera di bawah :-

Maklumat Kelas

Tarikh : 10 April 2010 ( Sabtu )
Masa : 9.00 pagi hingga 6.00 petang
Tempat : Taman Desa Wira, Tok Jembal, Kuala Terengganu ( Berdekatan Universiti Malaysia Terengganu )
Teknik : 28 - 30 jenis di dalam silibus yang menarik
Lain-lain :
Peralatan jahitan dan jamuan makan tengahari disediakan.


Cara Pembayaran


Jika anda berminat untuk menyertai kelas yang dianjurkan anda hanya perlu membayar wang pendahuluan minimum sebanyak RM 50.00 sebagai pra pendaftaran ke dalam akaun Maybank 162740018226 - Irnawati binti Muhamad. Langkah seterusnya sila maklumkan kepada saya melalui email atau sms atau telefon saya mengenai pembayaran yang telah dilakukan untuk tujuan kemaskini senarai peserta yang hadir di dalam FP saya. Jumlah pelajar terhad kepada 6 orang sahaja kerana untuk memudahkan saya memberi tumpuan kepada 6 pelajar.

*** Untuk makluman Cabutan Bertuah dan Hadiah Eksklusif untuk palajar juga akan diadakan, dan akan disediakan oleh pihak Irnamanik ***

Sekian, salam sayang.
Irna


Wednesday, 24-Mar-2010 13:11 Email | Share | | Bookmark
KILAUAN SPIDER (",)

 
 
Silau ar... Cepat...ambik spek hitam.. silau..silau










Tuesday, 23-Mar-2010 16:13 Email | Share | | Bookmark
PRETTYBEADS

 
 
 
I like this!!!



Lame tuh nak leh siapkan ni... Jenoh....



Ni gambo close up lagi...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net