.:::iRNaMaNiK:::.

By: irna manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]
Monday, 22-Mar-2010 16:06 Email | Share | | Bookmark
MANIK V

Kak nanie
Kak nanie
Alahai manik....
Ni permintaan dari alongku... Kak mintak sulam manik pada tangan je.. X leh ar manik yang sarat sangat coz anak buah aku yang dua orang tu kecik lagi..







Monday, 22-Mar-2010 13:27 Email | Share | | Bookmark
MERAK KAYANGAN

Nak tempah..?
Hubungilah saya
Sulaman manik ni di tempah oleh FRP tempat lama aku kerja.. Oleh kerana aku nak cuba sulaman manik yang baru, so aku guna la kesempatan ni.. Hehe.. nasib la dia suka..





Monday, 22-Mar-2010 12:36 Email | Share | | Bookmark
SIMPULAN KASIH 3

Atie
Atie
Baju ni baju kesayangan aku... Dari beli sampai aku bleh jahit sendiri... First time aku blajar sulam manik, baju ni la yang aku sulam dulu... Masa tu kira ok la...coz baru blajar sulam manik.. So teruskanlah menonton ek..





Sunday, 21-Mar-2010 11:38 Email | Share | | Bookmark
JURAIAN PADI BERIRING

Marlia
Marlia
Marlia
Marlia nak sulam manik yang simple aje, so inilah hasilnya...







Sunday, 21-Mar-2010 11:16 Email | Share | | Bookmark
MANIK TABUR MARLIA

Marlia
Marlia
Manik tabur ni aku tolong marlia sulam.. kesian dia tak sempat nak sulam.. Lepas baju ni ade satu lagi baju yang dia bagi nak suruh aku sulamkan.. anyway thanx marlia..





[<<  <  1  [2]  3  4  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net