.:::iRNaMaNiK:::.

By: irna manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Mar-2010 00:20 Email | Share | | Bookmark
OMBAK KUNING

Azrin
Azrin
Buat tatapan semua pencinta sulaman manik & labuci...





Friday, 19-Mar-2010 23:56 Email | Share | | Bookmark
SIMPULAN KASIH

Mira
Mira
Sulaman manik ni aku buat untuk housemate aku semasa duk kat Vista Angkasa.. Baju ni untuk pergi dinner.. Mira nak sangat aku sulam manik pada baju dia.. Sekarang tinggal kenangan la ye... Rindula kat korang semua..





Friday, 19-Mar-2010 17:43 Email | Share | | Bookmark
BLING - BLING AISYAH

Aisyah
Aisyah
Aku ambik masa 2 hari nak siapkan tempahan dari Aisyah.. baju ni boss Aisyah yang hadiahkan.. So dia cakap boss dia nak tgk baju ni di pakai isnin.. Ape lagi hujung minggu tu tak tido malam la aku menyiapkannya.. Anyway Aisyah thanx coz temankan aku sepanjang malam sampai baju ni siap..






Friday, 19-Mar-2010 17:30 Email | Share | | Bookmark
BUNGA LALANG

Azizah
Azizah
Antara tempahan yang aku terima sepanjang tahun 2009..

Sebelum...



Selepas....




Friday, 19-Mar-2010 17:05 Email | Share | | Bookmark
BLUE PINK

Jaja
Jaja
Tempahan dari x-housemate aku, Jaja semasa di Kuala Lumpur.. Selamat pengantin baru buat Jaja n Ha..







[<<  <  1  2  3  [4]  5  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net