.:::iRNaMaNiK:::.

By: irna manik

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 2-Apr-2010 01:35 Email | Share | Bookmark
KELAS SULAMAN MANIK

 
 
Ini adalah contoh sulaman yang akan aku ajar untuk kelasku nanti.. Ye la nanti ada yang tertanya-tanya pulak blajar sulam yang macam mane kan... Tapi gambar ni adalah yang sebahagian daripada apa yang akan aku ajar nanti dalam kelas.. Kalu nak view untuk semua, jom la join my class!


Close up bunga baby daisy...



Ni sebahagian saje tau... Nak tengok dan blajar semua sulaman ni, join la da class..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net